Sporten en bewegen voor kinderen

Zoekt u sportieve activiteiten voor kinderen?

Er zijn veel sportieve mogelijkheden voor kinderen bijvoorbeeld via sportverenigingen, scholen, buitenschoolse opvang (BSO) en andere organisaties in de wijken.

Een overzicht van sportverenigingen vindt u in de gemeentegids. Of kijk op de website van Sportservice West-Friesland. U kunt ook een Jeugdsportpas aanvragen voor uw kind. Daarmee kan uw kind kennismaken met verschillende sporten om erachter te komen wat hij of zij leuk vindt. U vraagt de pas aan via de website van Sportservice West-Friesland.

Heeft u een laag inkomen? Misschien komt u in aanmerking voor het Jeugdsportfonds West-Friesland. Kijk op de website voor meer informatie.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Sportservice West-Friesland

Dorpsstraat
84A
1688 CH
Nibbixwoud

Gemeentegids Medemblik

Gemeente Opmeer - Jeugdsportfonds West-Friesland

Wilt u sportief bezig zijn met uw kindje?

Kijk op de website Beweegkriebels voor leuke tips. Ga samen wandelen of spelen in een van een park of plantsoen. Of doe mee aan het puppyzwemmen bij het Koggenbad of ouder- en kindzwemmen bij de Zeehoek.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Het Koggenbad

Dwingel
4A
1648 JM
De Goorn
Toon op kaart (1)
x

Zwembad de Zeehoek

Dorpsstraat
179
1693 AE
Wervershoof
Denkt u dat uw kind te weinig beweegt?

Zorg voor voldoende beweging voor uw kinderen. Laat uw kind op de fiets of lopend naar school gaan en veel buitenspelen. Geef zelf het goede voorbeeld door regelmatig te bewegen en gezond te eten. Zoek ook een sportvereniging voor uw kind.