Mijn kind

Denkt u dat uw kind psychische problemen heeft?

Neem contact op met de wijkteams als u in Medemblik of Opmeer woont. Voor inwoners uit Koggenland is er het zorgteam. Zij kunnen u verder helpen. U kunt uw vragen ook e-mailen.

Toon op kaart (1)
x
Wilt u specialistische hulp?

Misschien kan uw kind hulp krijgen van een psycholoog of psychiater. Bijvoorbeeld bij het Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie van GGZ Noord-Holland noord. U kunt uw kind niet zelf aanmelden. Dat moet de huisarts, een kinderarts, een medewerker van de wijkteams in Medemblik en Opmeer of het zorgteam in Koggenland, of een schoolarts voor u doen.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

GGZ - Noord-Holland-Noord

Bevelandseweg
3
1703 AZ
Heerhugowaard
Toon op kaart (1)
x

Zorgteam Koggenland

Middenhof
2
1648 JG
De Goorn
Maakt u zich zorgen over het gebruik van drugs of alcohol door uw kind?

Meer informatie over drugs en alcohol vindt u op de websites Hoe pak jij dat aan en op Brijder Jeugd. Denkt u dat uw kind een probleem heeft met alcohol of drugs? Praat erover met de huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar de juiste instantie. Brijder Jeugd helpt jongeren van hun verslaving af te komen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Brijder Jeugd

Keern
33D
1624 NB
Hoorn

Hoe pak jij dat aan

Opvoedtips over alcohol, roken, seks, voeding, blowen en veiligheid.

Hebben de problemen te maken met school?

Bel de leraar, mentor of decaan van uw kind en leg uit wat er aan de hand is. Zij zijn dan op de hoogte en kunnen uw kind helpen, bijvoorbeeld met schoolmaatschappelijk werk.