Huren voor jongeren

Wil je een woning huren?

Een overzicht van huurwoningen van woningcorporaties in West-Friesland vind je op Woonmatch West-Friesland. Om te reageren moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer, woningstichting De Woonschakel, Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland, woningstichting Het Grootslag of Intermaris. Via het systeem Woningmatch kun je dan op alle huurwoningen in West-Friesland reageren. Het kan zijn dat er eisen worden gesteld aan jouw inkomen. Ook particulieren en makelaars verhuren woningen. Kijk op Funda voor huurwoningen in de buurt. De gemeente Gemeente Opmeer heeft ook een eigen woningbedrijf met een woningaanbod van 875 huurwoningen. Kijk op de website Woningbedrijfopmeer.nl voor meer informatie.

Toon op kaart (4)
x

De Woonschakel

Toon op kaart (1)
x

Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland

Middenhof
2
1648 JG
De Goorn
0229 54 84 84
Toon op kaart (1)
x

Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer

Klaproos
1
1716 VS
Opmeer
Toon op kaart (1)
x

Intermaris

Maelsonstraat
12
1624 NP
Hoorn

Woningbedrijf Opmeer

Toon op kaart (1)
x

Woningstichting Het Grootslag

Olympiaweg
25
1693 EJ
Wervershoof

Woonmatch West-Friesland

Wil je reageren op een woning van een woningcorporatie?

Zorg dat je staat ingeschreven. Zo vergroot je je kansen op een woning.

De Woonschakel heeft speciale huurwoningen voor jongeren. Neem contact met ze op of kijk op de website voor meer informatie.

De Woonschakel

Kun je geen woning via de woningcorporatie vinden?

Op websites als Pararius en de Huislijn vind je huurwoningen bij makelaars en particulieren. Je kunt ook naar een makelaar gaan. Soms zijn hier extra kosten aan verbonden. Lees daarom eerst de voorwaarden. Je kunt ook proberen van woning te ruilen.